Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Aapon farmiviikolle valitsema Mari: "Varmasti jonkinlaista kiinnostusta on"

Maajussi-Aapo valitsi Lauran ja Johannan lisäksi farmiviikoille Tampereella asuvan Marin. 

Maajussi-Aapo valitsi Marin, 27, mukaansa farmiviikolle. Tampereella yhteiskuntatieteitä opiskeleva Mari sanoo olevansa valmis jopa muuttamaan Aapon maatilalle, jos asiat etenevät siihen pisteeseen.

– Kyllä se voisi jossakin vaiheessa tulla kysymykseen, jos paikka tuntuu sellaiselta, että viihdyn siellä. Maatilaelämä ei minua pelota, Mari kommentoi.

Mari kertoo saaneensa Aapon esittelyvideon ja puheluiden perusteella kuvan positiivisesta ja itsevarmasta ihmisestä. Haikon kartanossa livenä kohtaaminen ei tuottanut pettymystä.

– Kyllä tunnistin ihmisen, jonka kanssa olin jutellut ja jonka olin nähnyt esittelyvideolta. Kohdatessa ensimmäinen vaikutelma oli, että hän on pitkä, komea mies.

Marilla on vahva tunne siitä, että Aapon on kiinnostunut hänestä. 

– Minulle tuli sellainen olo, että en varmastikaan olisi farmiviikolle päässyt, jos hänellä ei olisi jonkinlaista kiinnostusta minua kohtaan, nainen myhäilee.
​​​​​​​
Maajussille morsian 10. kausi MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme