Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Aapon suosiosta kisaava Laura: "Olen valmis muuttamaan hänen maatilalleen"

Laura on yksi kuudesta naisesta, jotka halajavat maajussi-Aapon kotitilalle ja farmiviikolle. 

29-vuotias Laura sanoo kirjoittaneensa maajussi-Aapolle, 36, koska mies vaikutti kiinnostavalta ja asuu lisäksi Lauran kotipitäjän, Alastaron, naapurissa. Laura lähti Maajussille morsian -ohjelmaan mukaan ystävänsä innoittamana.

– Esittelyvideon perusteella aavistin, että meillä voisi olla Aapon kanssa samanlaiset arvot, ja että olemme molemmat kunnianhimoisia ja työteliäitä. Eihän hän ole huonon näköinenkään – pitkä mies, kertoo Laura ensivaikutelmistaan.

Videon nähtyään Laura kirjoitti Aapolle kirjeen ja sai kuin saikin kutsun lähteä Aapon kanssa treffeille Haikon kartanoon. Mukaan tuli Lauran lisäksi viisi muuta Aapon kutsumaa naista.

– Aluksi näin hänet vain kaukaa emmekä saaneet puhuakaan. Tuli sellainen olo, että apua, emmekö saa edes halata. No, sitten oli ihan kivaa, kun oikeasti nähtiin, Laura kertoo.

Lauralla on suoraviivainen strategia Aapon hurmaamiseksi.

– Olen pyrkinyt näyttämään, että olen kiinnostunut.

Laura kertoo olevansa suorapuheinen ja avoin. Ystävät ovat tsempanneet häntä ohjelmaa varten.

– Kaverit neuvoivat, että "taistele sitä halua vastaan, että olisit oma itsesi, niin pärjäät", Laura naurahtaa.

Lakimieheksi valmistunut Laura asuu Rovaniemellä, mutta olisi valmis muuttamaan Aapon perässä takaisin Varsinais-Suomeen.

– Jossakin vaiheessa olen kyllä valmis muuttamaan hänen maatilalleen. Faktahan on se, että juttu alkaa tosissaan vasta, kun tv-kuvaukset loppuvat eli en nyt ihan heti ole osoitetta muuttamassa. Paikkakunta olisi minulle kuitenkin ideaali. Kirjoitin Aapolle, koska näin kiinnostavan miehen, joka asuu lähellä omaa perhettäni ja omia kavereitani – sehän olisi lottovoitto, Laura tuumii.

Maajussille morsian 10. kausi MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme