Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Hans avautuu likaisesta erostaan: "Minun tilalleni tulikin yhtäkkiä Mian ex-mies"

Maajussille morsian -ohjelmasta tutut Hans ja Mia ovat purkaneet kihlauksensa. Hans kertoo olevansa hyvin loukkaantunut eroon johtaneista tapahtumista. 

Maajussille morsian ohjelmassa toisensa löytäneet Hans ja Mia ovat päätyneet eroon. Pariskunta purki kihlauksensa viime viikolla. Hans kertoo MTV:n haastattelussa olevansa hyvin loukkaantunut ja katkera tapahtuneesta.

Hansin mukaan kuvioihin tuli mukaan Mian ex-mies. Hans ei ole täysin varma siitä, mitä Mian ja hänen ex-miehensä välillä on tapahtunut, mutta hän kertoo entisen pariskunnan alkaneen viettää enemmän aikaa yhdessä.

– Etelän matkankin he tekivät yhdessä ja jotenkin juonittelivat minut siitä pois, vaikka minun oli tarkoitus lähteä sille matkalle. Mutta tilalleni tulikin yhtäkkiä Mian ex-mies, Hans kertoo.

Hans kertoo, että asioiden ajautuminen tähän pisteeseen tuli hänelle yllätyksenä. Pariskunnan oli tarkoitus mennä naimisiin ja muuttaa yhteen.

– Mia sanoi, että hänellä ei ole enää tunteita minua kohtaan. Kai se on aika tavallista, että ihminen voi sitten kiinnostua muistakin. Näin se elämä sitten kääntyy välillä toisin päin. Rakastin kuitenkin Miaa ihan loppuun asti.

Pariskunta löysi toisensa vuonna 2011 Maajussille morsian -ohjelmassa ja he kihlautuivat vuonna 2012. Hans kertoo, että Mia väitti hänelle pitkään ettei hän ole kiinnostunut ex-miehestään. Lopulta Hans sai tarpeekseen ja pyysi Miaa olemaan rehellinen hänelle.

– Sanoin hänelle, että jos haluat viettää toista elämää, niin sitten purat kihlauksen ja lähdet eteenpäin. Niin hän sitten tekikin.

Hans kertoo, että hänen ja Mian välit ovat täysin poikki. Kaiken tapahtuneen jälkeen hän ei halua pitää yhteyttä ex-kihlattuunsa. Hän kertoo, että on saanut paljon tukea ystäviltään ja muilta maajusseilta. Nyt hän aikoo keskittyä lepäämään rauhassa ja viettämään kesälomaansa.

– Se tekee hyvää, kun käyn iltaisin rantasaunaa lämmittämässä ja uimassa. Se rentouttaa hyvin ja sillä saa hetkeksi ajatukset muualle.

Hansin ja Mian erosta uutisoi ensimmäisenä Seiska. 

Maajussille morsian -ohjelman 10. kausi alkaa MTV3-kanavalla syksyllä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme