Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Heikin morsianehdokas avautuu lähtöpäätöksestään MTV:lle: "Kohtalo astui peliin"

Maajussille morsian -ohjelmassa leikin kesken jättänyt morsianehdokas Meri avaa lähtöpäätöksensä taustoja. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkoa, jolloin maajussit ovat saaneet viettää treffejä kahden kesken puolisoehdokkaidensa kanssa. 

Illan jaksossa maajussi-Heikin morsianehdokas Meri yllättää ilmoittamalla miehelle päätöksestään lähteä kotiin. Meri kertoo Heikille, ettei voi lähteä tämän kanssa treffeille, sillä hän tapasi Haikon viikonlopun jälkeen toisen miehen, josta on hyvin kiinnostunut. 

Meri kertoo, että tämä käännekohta ei ollut lainkaan suunniteltu, vaan uuden ihmisen tapaaminen oli aivan sattuman kauppaa. 

– Kohtalo astui peliin. Hän sattui vaan samaan illanviettoon ja meillä kemiat meni yksiin. Tuli sellainen olo, että haluan katsoa tämän kortin, Meri kertoo.

Meri kertoo, että lähtöpäätöksestä kertominen Heikille oli tavallaan vaikeaa, mutta myös helpotus. Hän kertoo selittäneensä Heikille rehellisesti koko tilanteen, joka oli hyvin ymmärtäväinen asiaa kohtaan. 

– Hän sanoikin, että hyvä kun tämä meni näin ja tulin sanomaan hänelle asiasta suoraan. 

Farmiviikolla oli hänen mielestään muuten mukavaa, mutta hänellä oli parin päivän ajan myös kova ikävä kotiin. Hän tuli kuitenkin hyvin toimeen muiden tyttöjen kanssa.

Heikistä Merille jäi myös hyvä kuva ihmisenä, mutta hänen mielestään he eivät olisi välttämättä sopineet yhteen pariskuntana. 

– Oikein mahtava ihminen kaikin puolin. Hän on hyvin täsmällinen, tarkka ja järjestelmällinen. Kumpikin tyttö on hyvä vaihtoehto Heikille, voi hyvinkin olla, että hän löytää jommasta kummasta puolison. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme