Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Heikin päätökseen pettynyt Sanni: "Olin ihan aidosti kiinnostunut hänestä"

Sanni kertoo, että hän yllättyi hieman maajussi-Heikin lopullisesta valinnasta. 

Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikko on saatu päätökseensä. Maajussit ovat tehneet lopullisen valinnan sen suhteen, kehen puolisoehdokkaaseen he haluavat jatkaa tutustumista.

Maajussi-Heikki päätyi valitsemaan Neijan kahdesta morsianehdokkaastaan. Sanni ei tullut valituksi ja hän kertoo olleensa ensin hieman yllättynyt Heikin valinnasta. Lopputulos ei kuitenkaan ollut hänelle hirveän kova paikka. 

– En ainakaan itse pysty noin lyhyessä ajassa kehittämään kauhean syviä tunteita, Sanni kertoi kuvausten jälkeen MTV:lle.

Sanni viihtyi farmiviikolla mutta hän kertoo pohtineensa, olisivatko hän ja Heikki kuitenkaan sopivia toisilleen. 

– Olin ihan aidosti kiinnostunut kyllä, ja parin viimeisen päivän aikana tuli sellainen fiilis, että olisi kiva vielä jatkaa tutustumista. 

Viikon aikana Heikki ja Sanni viettivät jonkin verran aikaa kahdestaan, sillä Neijalla oli töitä ja Meri lähti kotiinsa kesken viikon. Kahdenkeskinen aika Heikin kanssa tuntui Sannin mukaan kuitenkin luontevalta.  

Sanni kertoo, ettei ole luovuttanut toivosta rakkauden löytymisen suhteen. Myös se, mitä hän hakee miehessä kirkastui hänelle viikon aikana.

– Ainakin keskustelutaito ja jonkinlainen syvällisyys olisivat tärkeitä piirteitä. Ja myöskin se, että miehellä olisi parisuhdetaitoja sekä elämänkokemusta. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme