Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Heikin valittu Neija avaa yllätyseron syitä: "Siinä hetkessä se harmitti"

Maajussi-Heikin valitsema Neija on erittäin onnellinen siitä, että hän pääsi osallistumaan ohjelmaan, vaikka rakkautta siitä ei loppujen lopuksi löytynyt.

Maajussille morsian -ohjelman 11. kausi on tullut päätökseensä. Edellisessä jaksossa maajussit tekivät lopulliset valintansa ja viimeisessä jaksossa he kokoontuivat Haikoon kertomaan Vappu Pimiälle, mitä heille kuuluu nyt. 

Maajussi-Heikki valitsi farmiviikon päätteeksi kahdesta ehdokkaastaan Neijan. Pariskunta tapaili toisiaan kesän ajan, mutta suhde ei kuitenkaan syventynyt rakkaudeksi. 

Neija kertoo MTV:n haastattelussa, että vaikka hän ja Heikki päätyivät lopputulokseen yhdessä, se harmitti häntä hieman silti. 

– Mitään dramaattista siinä ei ollut, niin että olisin kokenut mitään syviä sydänsuruja. Se hoitui meiltä kummaltakin niin nätisti, kun päätimme että olemme ystäviä. Tottakai se siinä hetkessä silloin osaltaan harmitti. Enää ei niinkään, koska on ollut kivaa, että olemme ystäviä.

Neija kertoo saaneensa paljon yhteydenottoja ohjelmaa seuranneilta naisilta, jotka ovat kannustaneet ja tsempanneet häntä. Miehet eivät ole toistaiseksi lähestyneet Neijaa viesteillä ohjelman tiimoilta, eikä hän ole vielä miettinyt juurikaan uusia deittailukuvioita. 

Muiden maajussien farmiviikkojen seuraaminen televisiosta on ollut Neijan mielestä erityisen mielenkiintoista. Hän kiittelee sitä, että sai mahdollisuuden osallistua ohjelmaan, vaikka hänen pitikin käydä töissä farmiviikon aikana.

– Tämä on ollut ihan mieletön kokemus. Olen hyvin onnellinen siitä, että olen saanut olla mukana. 

Maajussille morsian -jaksot katsottavissa Katsomossa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme