Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Heikki pohtii lopullista valintaansa: "Toinen heistä on alkanut puhutella"

Farmiviikot tulevat pian päätökseensä. Lopullinen ratkaisu alkaa hahmottua Maajussi-Heikin mielessä. 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkoa, jolloin maajussit ovat saaneet viettää treffejä kahden kesken puolisoehdokkaidensa kanssa. Kun treffit on vietetty, maajussien on aika tehdä lopullinen päätös puolisoehdokkaidensa välillä.

Maajussi-Heikki pohtii tunnustuskamerassa, että häntä on huolestuttanut viime aikoina se, että jos kumpikaan morsianehdokkaista ei ole hänelle sopiva. Heikin morsianehdokkaita ovat tällä hetkellä enää Sanni ja Neija, sillä yksi ehdokkaista ilmoitti, että onkin löytänyt vierelleen toisen miehen. 

– Miten pieleen kaikki sitten menee, Heikki mietiskelee. 

Hän kuitenkin tunnustaa, että hän tulee kuitenkin melko varmasti tekemään lopullisen valinnan kahden naisen välillä. Heikki kertoo, että hän on kokenut asian suhteen tietynlaisen heräämisen. Päätös on hänen mukaansa jo tehty ja asia kirkastuu luultavasti entisestään seuraavan yön aikana. 

– Toinen heistä on alkanut puhutella. 

Maajussille morsian maanantaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme