Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Ilmari antautuu morsianehdokkaidensa kanssa tanssin pyörteisiin: "No osasihan hän nyt viedä herranjestas!"

Maajussi-Ilmari pääsee ryhmätreffeillä omaan elementtiinsä. 

Maajussille morsian -ohjelmassa rakkautta etsivä maajussinelikko on tehnyt treffiviikonlopun ensimmäisen valintansa ja päättänyt, ketkä neljä naista kukin maajusseista haluaa ottaa mukaan ryhmätreffeille. 

Maajussi-Ilmari esittelee omalle neljälle morsianehdokkaalleen asian, missä mies on täysin omassa elementissään: tanssin pyörteissä. Kansantanssia harrastava Ilmari on kutsunut paikalle haitaria soittavan ystävänsä, joka säestää kun maajussi tanssittaa vuoron perään jokaista morsianehdokastaan laiturilla meren rannalla. 

Morsianehdokas Tuulian mukaan yhteinen tanssihetki tuntui mukavalta.

– Se lähelle meneminen tuntui tavallaan tosi luonnolliselta, että siinä ei tullut mitään sellaista ahdistavaa tai muuta. Tuntui ihan mukavalle, Tuulia pohtii.

Annariinan mukaan tanssihetki olisi voinut sujua paremminkin, mikäli hänellä olisi ollut entuudestaan kokemusta tanssimisesta. Tanhua harrastava Laura sen sijaan oli vaikuttunut Ilmarin taidoista. Edellisessä jaksossa nähtiin, kuinka Laura tenttasi pikatreffeillä Ilmarilta, osaako tämä viedä

– No osasihan se nyt viedä, herranjestas! Onhan se nyt ihanaa, kun tanssitaan ja toinen vaan vie, ja sitten tosi hyvin vielä kaiken lisäksi!

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme