Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Lauri häkeltyi pikatreffeillä: "Minulla meni jarrut päälle"

Maajussille morsian -ohjelman Lauri häkeltyi innokkaasta morsianehdokkaasta.

Maajussille morsian -ohjelmassa itselleen puolisoa etsivä 30-vuotias maanviljelijä Lauri häkeltyi sarjan kolmannessa jaksossa tavatessaan innokkaan morsianehdokkaan.

Haikon kartanossa järjestetyillä pikatreffeillä Lauri tapasi 35-vuotiaan tamperelaisen Teijan. Lauri kertoo, että Teijan kova innokkuus parin tapaamisesta ei välttämättä ollut hänelle mieleen.

– Vähän menee itsellä jarrut päälle, että tämä toinen ihminen on nyt hyvin innokas, niin mennäänkö tässä samaa vai eri vauhtia hänen kanssaan sitten.

Lauri viljelee noin 100 vuotta hänen suvussaan ollutta tilaa, jota hän haluaa kehittää sekä viljelystuotteiden että matkailun osalta.

Ensi kesänä hän viljelee ensimmäisen kerran härkäpapua ja vuokraa viljelyn ohessa tilalle kuuluvia mökkejä. Lauri tapasi pikatreffeillä ensimmäistä kertaa kaikki kuusi morsianehdokastaan.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme