Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Lauri kipuilee lopullisen päätöksensä kanssa: "Tämä on painajainen"

Maajussi-Lauri painii vaikean valinnan kanssa farmiviikon lähestyessä loppuaan. Maanantaina 23.10. nähtävässä jaksossa maajussit 

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkoa, jolloin maajussit ovat saaneet viettää treffejä kahden kesken puolisoehdokkaidensa kanssa. Kun treffit on vietetty, maajussien on viikon lopussa aika tehdä lopullinen päätös puolisoehdokkaidensa välillä.

Maajussi-Laurille päätös ei ole millään tavalla helppo. Lauri kertoo tunnustuskamerassa tutustuneensa kolmeen erittäin mielenkiintoiseen mutta erilaiseen ihmiseen. Hänen ja kaikkien morsianehdokkaiden elämänkatsomus on melko samanlainen.

– Mitä tässä itse tulee tekemään, en osaa sanoa siihen vielä mitään. En tiedä mikä tässä tulee ratkaisemaan. 

Lauri vitsailee, että tässä tilanteessa olisi mukavaa saada käyttää visailuohjelmista tuttuja oljenkorsia, kuten kaverille kilautusta tai katsomolta kysymistä. Hän toteaa kuitenkin, että päätös on tehtävä tietenkin loppujen lopuksi itse.

– Tässä nyt huomaa jotenkin elävänsä jokaisen teinipojan unelmaa, että on monta naista kenestä valita, mutta sitten käytännössä tämä on kuitenkin enemmän painajainen. 

Maajussi korostaa, että naisissa ei ole mitään vikaa, vaan tilanne on hänelle todella vaikea. Hän ei tiedä vielä yhtään, mikä loppuratkaisu tulee olemaan.

Maajussille morsian maanantaisin kello 20 MTV3-kanavalla!


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme