Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Mauno listaa naiskriteerinsä: "Toivoisin rehellisesti sanottuna normaalipainoista naista"

Maajussille morsian -ohjelmassa naista itselleen etsivä Mauno on aktiivinen tapaus. Hän toivoo myös tulevalta kumppaniltaan terveellisiä elämäntapoja.

Maajussille morsian -ohjelman esittelyjaksossa 12.3. tavattava Mauno asustelee Perniössä, jossa hän viljelee sokerijuurikasta, viljaa ja härkäpapuja IT-töidensä sivussa. Hän etsii ohjelmasta aktiivista ja seikkailunhaluista naista.

– Kaipaan ihmistä joka kiinnostuu asioista tosi paljon ja on valmis kokeilemaan kaikkea uutta ja elämän asenne on se, että me valloitetaan tämä koko maailma, Mauno kertoo Maajussille morsian -ohjelman avausjaksossa.

Tutustu Maunoon lisää täällä!

Mauno liikkuu paljon. Hän käy vapaa-ajallaan esimerkiksi ratsastamassa ja kahden tyttärensä kanssa hyppimässä trampoliinipuistossa. Mauno etsii vakavaa suhdetta ja ulkonäkökriteerejäkin löytyy.

– Toivoisin rehellisesti sanottuna normaalipainoista naista. Jos menee ylipainon puolelle, niin en silloin viehäty, Mauno sanoo.

Kirjoita Maunolle täällä!

11. kauden maajussit esitellään MTV3-kanavalla 12.3 klo 20.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme