Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Mauno tekee kahta työtä: "En missään nimessä ole työnarkomaani"

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tutustutaan jälleen uusiin maajusseihin, jotka ovat valmiita löytämään elämäänsä sen oikean.

Maajussille morsian -esittelyjaksossa tavattiin 35-vuotias Mauno, joka odottelee parhaillaan kirjeitä potentiaalisilta morsianehdokkailta. 

Kirjoita Maunolle täällä!

Vaikka maajussi tekeekin kahta työtä, löytää hän aina aikaa harrastuksille. Monipuolisen liikunnan lisäksi mies on hullaantunut matkailusta. 

– En missään nimessä ole työnarkomaani, vaikka töitä paljon teenkin. Ajankäyttö on järjestelykysymys, niin kuin moni asia elämässä, Mauno kertoo.

Rento elämänasenne on Maunon mielestä tärkeä piirre ihmisessä myös matkaillessa. Miehen reppureissuille ovat päässeet mukaan myös hänen kouluikäiset lapsensa.

Tutustu Maunoon lisää täällä!

Suosikkimaikseen Mauno luettelee Italian, Slovenian ja Thaimaan. Tälle keväälle suunniteltu matka Alppien puuterilumille jäi väliin, mutta hyvästä syystä. Mies nimittäin osallistuu Maajussille morsian -ohjelman kuvauksiin. 

Tutustu maajusseihin lisää täällä. Esittelyjakson näet jälkikäteen Katsomosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme