Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Sanna valitsee farmiviikolle lähtijät: "Pakokauhu meinaa tulla"

Maajussi-Sanna on tavannut nyt kasvokkain kirjeiden perusteella valitsemiaan miehiä. Päätös farmiviikoille pääsevistä on vaikea.

Maajussille morsian -ohjelmassa tehdään tulevassa maanantain jaksossa suuria päätöksiä, kun maajussit valitsevat kolme farmiviikoille lähtijää. 

Maajussi-Sanna sanoo nähneensä jo saamistaan kirjeistä, ketkä miehestä voisivat olla hänen tyyppiään. Näistä miekkosista osa pääsi häntä tapaamaan Haikon kartanon treffipäiville. Nyt on tullut aika valita ne, jotka lähtevät viikoksi Sannan kotitilalle Sonkajärvelle.

– Loppupeleissä kirjeiden perusteella oli helppo valita Haikkoon tulijat. Jännä oli tavata heidät kaikki lopulta livenä puhelinkeskustelujen ja viestittelyn jälkeen, Sanna kertoo.

Sanna sanoo sen tuntuvan hieman oudolta, että monta miestä tavoittelee häntä yhtä aikaa. 

– Vähän meinaa tulla pakokauhu, vaikka itse olenkin ajanut itseni tähän tilanteeseen, Sanna nauraa.

Hän sanoo, että vielä vahvoja tunteita ei ole herännyt. Haikossa hän on käynyt miesten kanssa yhteistreffeillä sekä jokaisen kanssa erikseen pikatreffeillä.

– Vielä ei ole vahvaa tunnetta ketään kohtaan. Varmasti tämä tilannekin tekee sen, että on varovaisempi. Mutta on siellä muutama, jotka ovat mielenkiintoisempia kuin muut, Sanna paljastaa.

Hän odottaa, että farmiviikko paljastaa miehistä enemmän.

– Odotan, että pääsen kaksistaan tutustumaan kuhunkin mieheen. Haikossa kävimme muun muassa ryhmätreffeillä, ja ryhmässä miehet voivat olla... no, miehiä, Sanna naurahtaa.

Sanna myöntää olevansa nirso miesten suhteen. Kun televisiossa tuli hänen esittelyvideonsa, sai hän lisää yhteydenottoja miehiltä.

– Esittelyjakson jälkeen sain viestejä Facebookissa, mutta ei sieltä oikein noussut ketään. Ehkä olen sitten vähän nirso, Sanna pohtii.

Hän uskoo, että tutustuminen pääsee käyntiin pikku hiljaa.

– Sitten etenkin, kun ohjelman teko on ohi ja voisi tavata ilman kameroita, niin sitten sen paremmin näkisi, kenen kanssa synkkaa.

Maajussille morsian 10. kausi MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme