Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussi-Sannan valittu ei ole pahoillaan pariskunnan erosta: "Rakkauden sijaan löytyi ikuinen ystävä"

Maajussille morsian -ohjelmasta rakkautta etsinyt Ari-Matti löysikin rakkauden sijaan ohjelmasta hyvän ystävän.

Maajussille morsian -ohjelma on tullut päätökseensä. Edellisessä jaksossa maajussit tekivät lopulliset valintansa ja viimeisessä jaksossa he kokoontuivat Haikoon kertomaan, mitä heille kuuluu nyt.

Maajussi-Sanna valitsi kolmikosta Ari-Matin farmiviikon päätteeksi. Sanna ja Ari-Matti päättivät, että katsovat rauhassa, mitä heidän suhteestaan syntyy. Rakkuden liekkiä kaksikko ei saanut syttymään, mutta sen sijaan molemmat saivat rinnalleen uuden ystävän.

Ari-Matti kertookin, että ohjelmassa mukana oleminen oli kokemuksena mahtava. Tunteet eivät kolahtaneet yhteen Sannan kanssa, mutta yhteydenpito jatkui.

– Kummallakin oli se tunne, että se kipinä pitää löytyä. Tässä iässä ei kuitenkaan lähdetä sitten niin sanotusti väkisin yrittämään. Se pitää kolahtaa kunnolla, mies kertoo.

Välit Sannan kanssa ovat hyvät. Ari-Matti ystävystyi myös kanssatovereittensa kanssa. 

– Näiden muiden ehdokkaiden kanssa on tullut todella hyvät välit. Petrin kanssa soitellaan paljonkin. Siitä on tullut sellainen ikuinen ystävä. Ollaan luonteeltammekin samanlaisia, Ari-Matti kuvailee.

Tänään nähtävässä jaksossa otetaan vielä selvää, mitä kuuluu ohjelmasta poisjääneille maajusseille kuuluu. Jakso MTV3-kanavalla kello 20!

Maajussille morsian -jaksot katsottavissa Katsomossa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme