Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussille morsian -ohjelmaan uskaltautunut Meri: "Heikki tuntui heti omannäköiseltä"

Maajussille morsian -ohjelmaan mukaan lähtenyt Meri olisi valmis muuttamaan maajussi-Heikin perässä maalle, jos tilanne kehittyisi siihen asti.

Maajussille morsian -ohjelmaan mukaan päätynyt Meri, 23, kertoo olevansa valmis muuttavansa maajussi-Heikin luoksi, mikäli Heikki päättäisi valita hänet ohjelman lopussa. 

Meri pitää yhtenä maajussi-Heikin plussana sitä, että mies asuu melko lähellä hänen kotikuntaansa Kouvolaa. Lähihoitajana työskentelevällä naisella on viisivuotias lapsi ja koira.

– Katsoin keväällä tullutta esittelyjaksoa perheeni kanssa, kuten olen katsonut aiempinakin tuotantokausina. Aiemminkn olen ajatellut, että kirjoittaisin jollekin, mutta nyt tuli sellainen tunne, että kirjoitankin – ei tarvinnut epäröidä, Meri kertoo ensikipinästä.

Meriä miellytti Heikissä monikin asia.

– Heikki tuntui jotenkin omannäköiseltä, meillä on samanlaiset ajatukset. Sekin vaikutti, että hän asuu lähellä Kouvolaa, välimatkaa on vain reilut 50 kilometriä.

Meri sanoo kirjoittaneensa Heikille lyhyen ja ytimekkään kirjeen.

– Kerroin vain perusasiat, en mitään ylimääräistä. Kun Heikki soitti, hän kiittelikin sitä, että kirje oli sopiva, etten ollut väkisin yrittänyt keksiä jotakin sanottavaa.

Pian Meri saikin puhelun Heikiltä, joka kertoi, että ottaisi mielellään Merin mukaansa Haikon Kartanoon treffeille.

– Puhuimmekin sitten pidemmän puhelun. Soitto tuli perjantai-iltana ja pian tulikin kutsu Haikkoon. Siinä piti järjestellä työhommat nopeasti uudelleen, kertoo lähihoitajana työskentelevä Meri.

Meri sanoo jännittäneensä enemmän tv-ohjelmaan lähtemistä kuin itse Heikin tapaamista.

– En ole ikinä tykännyt, että minusta otetaan kuvia enkä tykkää esiintyä. Mukaan lähtiessä minua pelotti enemmän se, että tulen olemaan telkkarissa eikä niinkään toisen ihmisen tapaaminen.

Meri sanoo tunnelmien olevan hyvät sen jälkeen, kun pääsi tapaamaan Heikkiä kasvotusten.

– Tosi hyvä fiilis tuli. Sama Heikki hän tuntui olevan kuin esittelypätkissäkin. Tuli sellainen olo, että meillä voisi olla kemiaa. Mutta ei näitä parane liikaa miettiä, Meri toppuuttelee.

Vaikka asetelmat ovat vielä lähtökuopissaan, on Meri valmis katsomaan pelin loppuun asti.

– Ehdottomasti voisin muuttaa maalle. Tietysti pitäisi ensin jonkun aikaa katsoa, miten asiat kehittyvät.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme