Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajussit tekivät lopulliset päätökset puolisoehdokkaistaan – näin valinnat menivät!

Maajussit tekivät vihdoin lopulliset päätöksensä. Lue, kuinka valinnat menivät. 

MTV3-kanavalla syksyllä nähty Maajussille morsian -kausi on ollut täynnä tunteita, kun maajussit ovat tutustuneet ehdokkaisiinsa.

Kausi alkoi kirjeiden saapumisella ja pikku hiljaa maajussit tutustuivat ehdokkaisiinsa niin puhelimitse kun viimein pikatreffeillä kartanolla.

Jokainen maajussi valitsi ehdokkaista kolme farmiviikolle, eli tutustumaan maajussin maatilan elämään sekä käymään treffeillä.

Kauden toisiksi viimeisessä jaksossa maajussit tekivät vihdoin lopulliset valintansa henkilöstä, johon he haluavat jatkaa tutustumista. 

Sanna valitsi kolmesta puolisoehdokkaastaan Ari-Matin. Hän kertoi MTV:n haastattelussa, että Ari-Matissa häntä viehätti miehen ulkonäkö ja luonteenlujuus. 

– Ari-Matissa on aika lailla kaikkea sitä, mitä esittelyvideossakin mieheltä hain. Niin jatketaan tässä nyt sitten tutustumista vielä, kun ei ole enää kahta muuta henkilöä mukana. Katsotaan jos siitä syttyy jotain enemmän.

Maajussi-Lauri valitsi kolmesta ehdokkaastaan puolestaan Terhin

Lauri kertoo, että päätös ei ollut viimeisen päivän aamunakaan hänelle vielä täysin selvä, sillä viikko oli ollut todellista tunteiden vuoristorataa. Lopulta Lauri teki ratkaisun sillä perusteella, että Terhi asuu samalla paikkakunnalla. 

– Rupesin katsomaan omaa kalenteria ja totesin, että kesän olen aikalailla Savonlinnassa kiinni. Terhillä nyt kotikenttäetu vähän ratkaisi tämän. 

Maajussi-Aapo valitsi kolmesta morsianehdokkaastaan Lauran farmiviikon päätteeksi. Päätöksenteko ei ollut hänelle helppoa, mutta viimeisenä aamuna valinta tuntui kuitenkin selkeältä.

Vaikka kaikkien kolmen naisen kanssa oli mukavaa ja Aapo tuli heidän kanssaan hyvin toimeen, farmiviikko treffeineen kaikkineen tuntui hänen mielestään raskaalta. Viikon aikana hänen mielipiteensä muuttuivat paljon.

– Farmiviikolla asiat kirkastuivat. Viikko muutti ajatuksiani siitä, mitä alunperin ajattelin että tulee käymään, Aapo kertoo. 

Maajussi-Heikki valitsi kahdesta ehdokkaastaan, Sannista ja Neijasta jälimmäisen. Mies päätyi valintaansa pitkän pohtimisen jälkeen. 

– En halua, että tytöille jää sellainen olo, että tämä oli alusta asti selvä peli. Olen oppinut arvostamaan molempia, Heikki sanoo.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanataisin kello 20.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme