Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Maajusseista tuttu mehiläis-Jussi vakavassa työtapaturmassa: "Olkaluun tuli hauiksesta läpi"

MTV tapasi legendaarisen Mehiläis-Jussin eli Jussi Rossin maajussi-risteilyllä. Mies kertoi joutuneensa noin vuosi sitten vakavan työtapaturman uhriksi. 

Mehiläis-Jussina tunnettu Jussi Rossi joutui noin vuosi sitten vakavan työtapaturman uhriksi. Mies oli ollut polttopuiden teossa, kun klapikone oli tarttunut hänen käteensä kiinni ja murskannut kyynärnivelen. 

– Olkaluuni tuli hauiksesta läpi ja olkapääni revähti. Kaiken kukkuraksi nyt vuosi onnettomuuden jälkeen todettiin, että myös toinen käteni on ollut murtuneena koko tämän ajan. Nyt minua yritetään kuntouttaa työkuntoiseksi. Töitä en ole pystynyt tekemään vuoteen, Jussi kertoo. 

Miehen elämässä on muutoinkin puhaltaneet muutoksen tuulet. Hänen parisuhteensa kariutui viime kesänä. 

– Kotonani asuu kyllä naaras. Se on yhdeksänvuotias karjalankarhukoira. Edellisen rouvani kanssa meillä tuli ryppy rakkauteen kesällä. Hän oli sitä mieltä, että hän tarvitsee enemmän omaa aikaa, Rossi kertoo. 

Vaikka fyysinen maatilatyö on jäänyt sairausloman vuoksi vähemmälle, on Rossi kunnostautunut näyttelemisen saralla. 

– Olen ollut jo vuosia mukana teatteri Hermannissa. Ensi kesänä näyttelen kehitysvammaisen roolia. Aihe koskettaa minua, sillä olen tehnyt vapaaehtoistyötä kehitysvammaisten parissa. 

Maajussille morsian 10. kausi alkaa MTV3-kanavalla syksyllä! Kirjoita uusille maajusseille täällä

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme