Mainos
Mainos
maajussi_kansi

Puolisoehdokkaat hurmasivat maajussi-Laurin: "Ei harmita kutsua heitä luokseni"

Maajussi-Lauri on tyytyväinen päästyään tapaamaan kasvotusten morsianehdokkaansa.

Maajussille morsian -ohjelman kolmannessa jaksossa maajussit pääsivät tapaamaan puolisoehdokkaansa pikatreffeillä Haikon kartanosta. Kuusi ehdokasta piti valikoida maajusseille lähetettyjen kirjeiden perusteella. 

Maajussi-Lauri oli mielissään päästessään kohtaamaan valitsemansa morsianehdokkaat. Lauri oli tutustunut hieman naisiin etukäteen puhelimitse ja viestitellen. Viiden minuutin tapaamisaika oli hänen mielestään kuitenkin hyvin haastava.

– Oli tosi mukavaa päästä tapaamaan kasvotusten nämä ihmiset, vaikka oli aika jännittynyt fiilis. Ja sitten se, että oli vain viisi minuuttia aikaa, ja piti siinä ajassa koittaa keksiä jotain uutta keskusteltavaa. Olisi nimittäin tuntunut vähän tyhmältä sanoa että noniin, kerropas uudestaan vielä ne samat jutut itsestäsi.  

Lauri kertoo, että joukossa oli hyvin mukavia naisia ja jatkoon pääsijöiden valitseminen ei tuottanut vaikeuksia. Joidenkin kanssa tuli jo ensimmäisessä tapaamisessa sellainen tunne, että heihin haluaa ehdottomasti tutustua paremmin. 

– Ne on kaikki hemmetin mukavia. Ei harmita yhtään kutsua heitä luokseni!

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme