Mainos
Mainos
pitääköollahuolissaan

Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman neljäs tuotantokausi starttaa – kansalaisten huolia puretaan jälleen!

Pitääkö olla huolissaan? -sarjan neljäs tuotantokausi starttaa MTV3-kanavalla 31. tammikuuta 2018.

Pitääkö olla huolissaan? on huumorilla vahvasti höystetty paneeliohjelma, jossa Jenni Pääskysaari istuu keskellä ja Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen reunoilla. Ohjelma on huoliin keskittyvä luontoradio ja sen kohderyhmänä on eräs loimaalainen pariskunta, joka toivottavasti ovat vielä väleissä.

Ohjelman palautelaatikko on täyttynyt jälleen tuhansista ja taas tuhansista huolenaiheista, joiden aiheet vaihtelevat yläkerran kanta-astujasta alakerran hiilihankomieheen. Toisin kuin luontoradio, tämä ohjelma ei anna kovinkaan tarkkoja vastauksia, mutta muutama käyttökelpoinen ajatus on kuultu. Ne tosin jätettiin leikkaamon lattialle katseluaikaan vedoten. Joka viikko vieraana on joku merkittävä yksityinen tai julkinen henkilö, joka antaa oman näkemyksensä asioihin. Ohjelmalla on paljon katsojia, vaikkei se olekaan sitä sylimikrolta katsottavaa nuoriso-tv:tä.

Panelistit ruotivat huolenaiheita yhdessä viikoittain vaihtuvan vieraan kanssa ja vastaavat edelleen kysymykseen, pitääkö olla huolissaan. Neloskauden avausjaksossa vieraana nähdään Helsingin yliopiston kosmologian professori Kari Enqvist. Muita tulevia vieraita ovat mm. Kiti Kokkonen, Jussi Vatanen ja Riitta Havukainen. Luvassa on jälleen hervottoman lakonista menoa, karismeja ja oivaltavia loppukaneetteja.

Pitääkö olla huolissaan? MTV3-kanavalla ja Katsomossa keskiviikkoisin 31.1. klo 21 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme