Mainos
Mainos
pitääköollahuolissaan

Suomalaiset paljastavat taas huolensa! Suosittu keskusteluohjelma nähdään jälleen syksyllä

Suosittu keskusteluohjelma Pitääkö olla huolissaan? palaa MTV3-kanavan ohjelmistoon viidennen tuotantokauden jaksoilla keskiviikkoisin 29.8. alkaen klo 21.

Pitääkö olla huolissaan -ohjelman uuden kauden avausjaksossa vieraana nähdään Paula Risikko ja seuraavien jaksojen vieraat ovat Tony Wirtanen, Anni Sinnemäki ja Olavi Sydänmaanlakka.

Pitääkö olla huolissaan? on paneeliohjelma, jossa Jenni Pääskysaari istuu keskellä ja Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen reunoilla. Ohjelma on huoliin keskittyvä luontoradio ja panelistit tarttuvat yleisön heille antamiin ongelmiin pohtivan humoristisesta kulmasta.

Tuttuun tapaan myös tällä viidennellä kaudella jokaisessa neljässätoista jaksossa nähdään apuvoimia eli vieraita toinen toistaan erikoisempien huolien puntaroinnissa. Ohjelma kuvataan verrattain lähellä televisiointia, joten tälläkin kaudella aiheita löytyy niin ajattomista kuin ajankohtaisista kysymyksistä.

Keskellä istuva Pääskysaari vannottaa, että sama vanha, hyväksi havaittu ohjelmakonsepti itsessään ei muutu lainkaan; lavastus, tunnelma eikä edes istumajärjestys ole muuttunut, vaan kaikki hyvä on takuulla ennallaan.

– Tavoitteeni on, että me tekisimme ohjelmamme turhaksi. Eli että huolet loppuisivat maailmasta. Tässä viidennen tuotantokauden kynnyksellä näin ei todellakaan ole, vaan huolia tulee ovista ja ikkunoista, Pääskysaari kertoo.

Ovista ja ikkunoista tulevia huolia pohditaan vierailevien panelistien kanssa ja viidennen kauden ensimmäiselle vieraalle, Paula Risikollekin löytyi juuri hänelle sopivaa pohdittavaa.

– Eduskunnan puhemiehellä lähtee tämä kausi käyntiin. Meillä on hänelle yksi huoli, joka on aivan selvästi kirjoitettu pohjalaisella murteella. Ja se liittyy ihmisen häpeäkokemukseen. Tiesimme heti, että tämä kysymys pitää esittää Risikolle, koska hänhän on todella pohjalainen, Pääskysaari valottaa ensimmäisen jakson sisältöä.

Pitääkö olla huolissaan MTV3-kanavalla syksyllä 2018 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme