Mainos
Mainos

Eevi Teittinen muutti pikavauhtia Helsingistä Turkuun: ”Luojan kiitos, se on nyt ohi”

Possen sätkyakkana säväyttänyt fitnesstähti Eevi Teittinen pakkasi tavaransa ja karisti pääkaupunkiseudun pölyt jaloistaan.

Fitnesslavoilta julkisuuteen noussut Eevi Teittisen arki on kokenut melkoisen muodonmuutoksen. Teittinen myi Helsingin-kotinsa ja vuokrasi uuden asunnon Turusta. Muutto tapahtui pikavauhtia, kun koti meni kaupaksi yllättävän nopeasti.

– Luojan kiitos, se on nyt ohi. Ihan hullua, kreisiä, ei mitään järkeä. Todella stressaavat kaksi viikkoa takana, Teittinen nauraa MTV.fin haastattelussa.

– Mutta asunto on myyty, kamat on uudessa kämpässä ja kaikki hyvin. Kohta pääsee asettumaan, hän huokaa.

Teittinen kertoo vuokranneensa asunnon aivan Turun keskustasta. Tilaakin riittää, sillä asunnossa on 80 neliötä.

– Tykkään Turusta ihan hirveästi kaupunkina, en tiedä, mitä jengi siitä narisee. Sanotaan, että turkulaiset olisivat jotenkin sisäänpäinkääntyneitä, mutta minulla on ollut tosi lämmin vastaanotto. Viihdyn siellä hyvin.

Muutos on kuitenkin suuri, sillä alkujaan Kotkasta kotoisin oleva Teittinen on asunut Helsingissä jo yli 10 vuotta. Kotiutumista helpottaa kuitenkin Turussa asuva poikaystävä, vapaaottelija Teemu Packalen.

– Luulen, että Helsingistä lähteminen kolahtaa vasta myöhemmin. Sitä ei vielä ihan tajua. Käyn Helsingissä kuitenkin lähes viikoittain töiden puolesta. Tykkään ajaa autoa ja kuunnella äänikirjoja, matkat menee nopeasti, hän toteaa tyytyväisenä.

Possessa vieraillut Eevi Teittinen tekeytyi pitsamyyjäksi ja kyykytti asiakkaita mennen tullen. Katso hervoton suoritus alta videolta!


POSSE lauantaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme