Mainos
Mainos

Mitä tulkintoja! Kalle Lamberg yllättää laulutaidoillaan: "Oliko se Final Countdown?"

Kalle Lamberg löi kaikki ällikällä laulutaidoillaan Possen suorassa lähetyksessä.

Possen suorassa lähetyksessä vieraili perjantaina 28. syyskuuta näyttelijä Lauri Tilkanen. Mies esittää pääosaa 5. lokakuuta ilmestyvässä Olavi Virta -elokuvassa, jossa hän esittää itse nuorta, legendaarista suomalaista laulajaa. 

Tilkanen ei itse laula elokuvassa ja hänen haastattelijanaan toiminut HP Parviainen kyseli mieheltä, osaako hän laulaa, sillä hän on esiintynyt aikoinaan musikaalissa Possessakin vaikuttavan Kalle Lambergin kanssa.

– En osaa, Tilkanen vastasi tyhjentävästi. 

Tämän jälkeen HP ilmoitti, että seuraavaksi on Possen tapojen mukaan aika pelata. Tilkanen asettui juontaja Jaakko Saariluomaa vastaan Possen kilpailuun Blumtsi Blum. Pelin tuomarina sekä instrumenttina toimi Kalle Lamberg. 

– Teidän tehtävänänne on tunnistaa minun heleälläni lauluäänelläni tulkitsemiani kappaleita.

Tehtävä ei ollut aivan niin yksinkertainen, sillä kaksikon täytyi tunnistaa Kallen vedellä kurlaamia kappaleita. Kallen tulkinnat todellisista klassikkokappaleista nousivat pian suuriksi yleisön suosikeiksi.

– Oliko se Final Countdown? Saariluoma tiedusteli naurusta kierien.

– Täällä uskalla mitään edes juoda enää, Lamberg tuskaili ennen viimeisiä lasillisia.

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme