Mainos
Mainos

Posse juhli finaalilähetystä iloisissa tunnelmissa – katso kuvat!

Possen finaalilähetyksessä lauantaina 18.11. nähtiin huikea show, jonka päätteeksi ohjelman tuotantoryhmä juhli iloisissa tunnelmissa.

Possen neljäs kausi sinetöitiin huikealla finaalilähetyksellä lauantaina 18. marraskuuta. Kaudella kotikatsomoita ilostuttivat Duudsoneista tutut Jarppi, HP ja Jarno, Jaakko Saariluoma, Viivi Pumpanen sekä tubettajat Lakko ja Herba.

Finaalilähetyksessä nähtiin erikoisvieraana nähtiin Cheek ja yllätys -comebackissa Tiktak. Studiossa vierailivat niin ikään Mökkireissun Elias KaskinenKalle Lindroth ja Roope Salminen sekä 95-leffan Sebastian RejmanJon-Jon Geitel ja Joel Hirvonen. Illan Emoji-haasteen vastaanotti Abreu ja Sätkyakkana keikkui Sanni

Lähetyksen jälkeen ilta jatkui iloisissa tunnelmissa

Kun lähetys oli saatettu kunnialla loppuun, koko ohjelman tuotantoryhmä kokoontui nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta iloisissa tunnelmissa. Paikalle oli tuotu myös palju, jossa halukkaiden oli mahdollista rentoutua lämpimässä vedessä.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme