Mainos
Mainos

Posse teki yllättävän lahjoituksen suorassa lähetyksessä: "Mielettömän upea ja tärkeä kampanja"

Possen suorassa lähetyksessä tehtiin hyväntekeväisyyttä heijastimien muodossa.

Possen Viivi Pumpanen yllätti katsojat suorassa lähetyksessä kertomalla, että posselaiset lahjoittavat 500 heijastinta lapsille. Lahjoituksen taustalla on Facebookissa huomiota herättänyt tempaus, jonka tavoitteena on kerätä yhteensä 10 000 heijastinta lasten turvaksi pimeillä keleillä.

– Tavoitteeni on siis kerätä yhteensä 10 000 heijastinta, jotka jaan lapsille ja nuorille pk-seudulla (pääosin Espoossa) ja tämän eteen tehdään kaikki, että se onnistuu, kampanjan käynnistäneen Jami Visionin Facebook-sivuilla todetaan.


– Teillä on ihan mielettömän upea ja tärkeä kampanja menossa, jonka tarkoituksena on kerätä kymmenentuhatta heijastinta koululaisille ympäri Suomea, Viivi totesi.

– Posse lahjoittaa teille 500 heijastinta, Viivi paljasti lähetyksessä.

Posselaiset tunnetaan villien tempauksiensa lisäksi siitä, että he ovat olleet aktiivisesti mukana hyväntekeväisyydessä. Tällä hetkellä Posse on näkyvästi mukana Roosa nauha -kampanjassa.

Posse MTV3-kanavalla lauantaisin klo 20

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme