Mainos
Mainos

Possen uusi vahvistus ambulanssilla sairaalaan: "Toivottavasti ei tarvitse mennä liveen keppien kanssa"

Possen neljättä kautta tähdittävä tubetähti Herbalisti reväytti vastikään nilkkansa.

Tubetähti Herbalisti eli Juuso Karikuusi reväytti oikean nilkkansa ikävästi Espoon Superparkissa viikonloppuna. 23-vuotias Herbalisti on juontajana uudella Posse -kaudella, joka alkaa lauantaina 16. syyskuuta.  

Herbalisti kertoo YouTube-kanavallaan sunnuntaina julkaistulla videolla, että nilkka revähti epäonnistuneen voltin seurauksena. Tubettaja hyppäsi korkealta koko painollaan oikean nilkkansa ulkosyrjälle, jolloin jalka vääntyi pahasti. 


Kovien kipujen johdosta Herbalisti päätti, että jalkaa kannattaa lähteä näyttämään sairaalaan. Tubettaja kertoo, että autolle päin siirtyessä häntä alkoi huimata ja hän oli pyörtyneenä muutaman minuutin. Ystävät soittivat hänelle ambulanssin, jolla siirryttiin Jorvin sairaalaan.  

Sairaalassa jalassa ei todettu murtumaa, vaan muutama venähdys nivelsiteissä. Kipeän jalan takia Herbalistin on käytettävä keppejä, joista hän toivoo pääsevänsä eroon ennen ensi lauantaina koittavaa Possen ensimmäistä lähetystä.

– Toivottavasti ei tarvitse mennä liveen keppien kanssa! 


Tubetähti oli reväyttänyt vasemman nilkkansa reilu kuukausi aikaisemmin Norjan vuoristossa. Tällä reissulla mukana olivat luontovalokuvaajat Konsta Punkka ja Juuso Hämäläinen, jotka olivat mukana todistamassa myös Espoon Superparkin tapahtumia. 

– Sori pojat, mutta me ei voida nähdä enää, koska mä en halua tietää mitä seuraavaksi tapahtuu – ja jostain syystä juuri mun nilkoille! Herbalisti vitsailee videollaan.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme