Mainos
Mainos
Putous-logo

Coca-Chola, Sam Sung ja Hannes & Mauri – Putouksessa annettiin maailmankuuluille merkeille kyytiä

Livesketsissä esiteltiin vaihtoehtoisia versioita ympäri maailman tunnetuista tuotemerkeistä.

Putouksen yhdeksännen kauden avausjakson toisessa livesketsissä esiteltiin vaihtoehto Suomen talouden saamiseksi nousuun.

Sketsissä vierailtiin valtiovarainministeriön tiedotustilaisuudessa, jossa käsiteltiin Suomen luovaa taloutta. Tilaisuudessa Ernest Lawsonin esittämä virkamies esitteli ministeriön uuden verorahoilla palkatun kehityspäällikön.

– Tämän miehen ansioluettelo puhuu puolestaan. Hän on toiminut muun muassa Coca-Colan tuotepäällikkönä, päällikkö esiteltiin.

– Coca-Cholan. Ei Coca-Colan, kehityspäällikkö korjaa.

Kyseessä ei siis ollutkaan huippusuosittu virvoitusjuoma.

– Ei. Mutta se on huippusuosittu kolumbialainen lääkeyrtti, jota yritimme saada luontaistuotemarkkinoille. Kävi ilmi, että se täyttää huumausaineen tuntomerkit ja aiheuttaa vakavan riippuvuuden. Se ei sitten oikein natsannut.

Kehityspäällikön ansioihin lukeutuivat myös muun muassa tutun kuulostavat Mitsubushi, Sam Sung, Electrolax, Apelele, Siemen S, Faceboob sekä Hannes & Mauri.

Mies oli myös perustanut yrityksen jolla hän kokeili omia siipiään. Kirjaimellisesti.

Katso alla Putous-aiheisia videoita!

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme