Mainos
Mainos
Putous-logo

Ensimmäinen pätkä Putouksen uudesta kaudesta julkaistiin – tällaista on luvassa!

Putouksen yhdeksännen kauden ensimmäisestä jaksosta julkaistiin videopätkä, joka paljastaa, millaista menoa tulevalla kaudella on luvassa.

Lauantaina 20.1. klo 19.30 starttaavasta Putouksesta paljastettu video antaa osviittaa siitä, että myös yhdeksännellä kaudella on luvassa hillitöntä menoa menneiden kausien tapaan. Videolla "Spoilaajaa" näyttelevä Mikko Penttilä kyselee ohikulkijoilta heidän suosikkisarjoistaan.

– Voisinko kysyä, että mikä teidän lempitelevisiosarjanne on? Penttilä utelee.

Kun ohikulkijoita näyttelevät Alina Tomnikov, Timo Lavikainen ja Kiti Kokkonen paljastavat suosikkisarjansa, "Spoilaaja" kertoo heille heti sarjan loppuratkaisun. Tämä ei ymmärettävästi herätä kovin positiivisia tuntemuksia.

Katso ote Putouksen yhdeksännen kauden ensimmäisestä jaksosta artikkelin yltä!

Putouksen yhdeksännellä kaudella suosikkiohjelma saa kolme näyttelijävahvistusta, kun Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen täydentävät. Juontajana jatkaa Roope Salminen ja kokoonpanossa nähdään myös niin ikään viime kaudelta tutut Ernest Lawson, Pilvi Hämäläinen, Timo Lavikainen sekä Mikko Penttilä.

Sketsihahmojen luominen on uudella Putous-kaudella mahdollista myös kotona. Putous Junior on Putouksen ohjelmaosuus, joka tuo kotisohvien lapsihahmot mukaan ohjelman nettiin – ja jopa suoraan lähetykseen!

Löydät Putous Juniorin osallistumisohjeet osoitteesta mtv.fi/putousjunior.

Putous starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 20. tammikuuta!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme