Mainos
Mainos
Putous-logo

Ernest Lawson hehkuttaa yhden Putous-hahmon hokemaa yli muiden: ”Sitä tahtomattaankin käyttää arjessa”

Putous-näyttelijä Ernest Lawson hehkuttaa jo sketsihahmokilpailusta pudonneen hahmon hokemaa.

Ernest ”Erkku” Lawson tunnustaa ottaneensa tahtomattaan käyttöön Pihla Penttisen näyttelevän Mallu-Jasminan hokeman. Erkku pitää erityisen hyvänä piirteenä hokemassa sitä, että se on lipunut osaksi hänen sanavarastoaan kuin huomaamatta.

– ”Möi möi” on ensimmäinen ja ainoa hokema, joka tällä kaudella siirtyi arkeeni. Se on mielestäni hyvä piirre hokemassa, että sitä tahtomattaankin käyttää arjessa, Erkku toteaa.

– Nyt jos lähden käymään kaupassa, niin totean, että ”Möi möi”, hän paljastaa.

Näyttelijälle on myös aiemmilla Putous-kausilla käynyt niin, että hän huomaamattaan myös vapaa-ajallaan lipsauttelee sketsihahmojen hokemia. Erityisellä tavalla Minka Kuustosen näyttelemän Ratiomiehen hokemat ovat aiemmin jääneet osaksi Erkun sanavarastoa.

– Viime kaudella Ratiomiehellä oli sellaisia, joita käytti kuten ”Eipä Mittään” ja ”Etteenpäin”, eikä ajatellut, että nyt teen jotain Putous-juttua, näyttelijä nauraa.

Katso videolta Erkun taidonnäyte sketsihahmo Ansa Kynttilän roolissa!


Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme