Mainos
Mainos
Putous-logo

Esikoistaan odottava Minka Kuustonen joutui kieltäytymään Putouksesta: "Nyt oli aika tehdä tehdä tällainen hahmo"

Putouksesta tuttu näyttelijä Minka Kuustonen odottaa esikoislastaan, eikä siksi voinut lähteä mukaan ohjelman uudelle tuotantokaudelle, joka starttaa tulevana keväänä MTV3-kanavalla.

Minka Kuustosen ja hänen puolisonsa, näyttelijä Aku Sipolan toiveisiin vastattiin, kun selvisi, että he odottavat esikoistaan. Vauvan laskettu aika on helmikuussa. Ilouutisen vuoksi Kuustonen on luonnollisesti joutunut kieltäytymään ensi kevään työtarjouksista – myös niistä mieluisimmista.

– Nyt oli aika tehdä tehdä tällainen hahmo, Kuustonen hymyilee.

"Aion katsoa kotisohvalta kaikki lähetykset"

Näyttelijä kertoo, että hän olisi ollut mielellään mukana Putouksessa, mikäli se olisi ollut käytännössä mahdollista. Odotetun ja toivotun pienokaisen vuoksi tuleva äiti joutui kuitenkin vastaamaan kieltävästi, kun häntä pyydettiin mukaan Putoukseen.

– Minun oli vetäydyttävä pois tämän johdosta. Olisin muuten kyllä ollut mukana – ilman muuta! Nyt on kuitenkin tämän aika ja se tuntuu hyvältä, Kuustonen toteaa.

Innolla tulevaa kevättä odottava näyttelijä aikoo kuitenkin seurata tulevan kauden tapahtumia tiiviisti – vaikka se tapahtuukin tällä kertaa kotisohvalta käsin.

– Aion katsoa kotisohvalta kaikki lähetykset valaan kokoisena ja lopuksi vauva sylissä. Ja vaadin vauvalle myös sinisen paidan! Kuustonen nauraa.

Putous MTV3-kanavalla tammikuussa 2018!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme