Mainos
Mainos
Putous-logo

Kiti Kokkonen Tanhupallon suosiosta: "Pieni lapsi vetoaa varmaan moniin ihmisiin"

Putousta tähdittävä Kiti Kokkonen kertoo miettineensä jonkin verran syytä hänen sketsihahmonsa Tanhupallon suosion taustalla.

Näyttelijä Kiti Kokkonen on tänä vuonna ensimmäistä kertaa Putouksessa. Kitin Putous-ura on lähtenyt käyntiin räjähdysmäisesti ja hän on saanut valtavasti positiivista palautetta hahmostaan.

– Tästä ohjelmasta ja jaksoista on tullut kokonaisuudessaan kauheen kivaa palautetta. Se on kiva huomata, että Putouksen ympärillä on sellainen tosi positiivinen ja kiva ilmapiiri, Kiti kertoo.

Näyttelijä epäilee, että yksinkertainen syy Tanhupallon saaman lämpimän vastaanoton taustalla on se, että hahmo muistuttaa pientä lasta.

– Veikkaan, että se, että se on pieni lapsi vetoaa varmaan moniin ihmisiin.

– Se siinä ehkä on, että Tanhupallo on sillä tavalla samaistuttava, Kiti jatkaa.

Toinen syy suosioon saattaa näyttelijän mukaan olla se, että suomalaiset tunnistavat Tanhupallossa piirteitä omasta lapsuudestaan – tai omista lapsistaan.

– Sitä olen miettinyt, että me kaikki ollaan varmaan jossain vaiheessa Tanhupalloja tai sitten meidän lapsemme ovat olleet Tanhupalloja, Kiti analysoi.

Katso videolta Kitin taidonnäyte Tanhupallona!


Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme