Mainos
Mainos
Putous-logo

Nyt on flirttiä! Näyttelijät saivat yleisön repeilemään Putouksessa

Putouksen kuudennen jakson livesketsistä lauantaina 24.2. ei flirttiä puuttunut.

Juontaja Roope Salminen ja näyttelijä Kiti Kokkonen pistivät Putouksen livelähetyksessä parastaan livesketsissä, josta ei flirttiä puuttunut. Kaksikko näytteli sketsissä pariskuntaa, joka yritti luoda kipinää suhteeseensa – ja yleisö repesi moneen otteeseen täyteen nauruun sketsin aikana.

– Ihan mahdoton päästä fiilikseen, jos sä et tiedä mitään pesukoneista, Kiti totesi lähetyksessä.

– Mitä, jos sä olisit remppamies? Sähän remppasit viime kesänä mökin terassin ja hyvin remontoitkin, Kiti yritti ehdottaa Roopelle sketsissä roolia.

Kliimaksin luominen ei kuitenkaan sketsissä onnistunut, sillä kaikki kaksikon yritykset päätyivät flirtistä huolimatta tunnelman latistumiseen.

– Mä palkkasin Vellun remontoimaan sen terassin. En mä remontoinut sitä itse, mutta mä maksoin vellulle sen pimeenä ja se tekee musta vähän tällaisen kriminaalin! Roope yritti.

– Ei todellakaan innosta ja miksi sä valehtelit mulle? Kiti vastasi.

Lopulta kaksikko luopui yrityksestä sisäistää aivan uudenlaisia rooleja ja päätyivät testaamaan, toimisiko flirtti toisella tapaa.

Katso artikkelin yltä hulvaton sketsi, josta ei flirttiä puuttunut!

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme