Mainos
Mainos
Putous-logo

Putous-tähti Mikko Penttilä ei tiedä, saako jättisuosittu sketsi jatkoa: "Valitettavasti Trump tuottaa jatkuvasti uutta materiaalia”

Donald Trumpia ikimuistoisesti esittänyt Mikko Penttilä on mukana Putouksessa myös tulevalla kaudella.

Näyttelijä Mikko Penttilä, 30, kertoo töiden määrän lisääntyneen kahdeksannen Putous-kauden jälkeen.

– Jokainen freelancer tykkää siitä, että pääsee tekemään töitä! Kysyntää on ollut enemmän Putouksen jälkeen, kyllä, Penttilä sanoo MTV.fin haastattelussa.

– Heti Putouksen jälkeen olin mukana Uudessa Iloisessa Teatterissa. Kesällä oli vähän enemmän vapaata ja se oli vähän improvisaatiopitoisempi: treenasimme Älä jäädy -impro-ohjelmaa varten ja kävin Yhdysvalloissa Seattlessa vähän kouluttautumassa kansainvälisillä improfestareilla. Älä jäädy -kuvausten jälkeen alkoivat Jättekiva-sarjan kuvaukset.

Edellisellä kaudella Penttilän hahmo Putouksen sketsihahmokisassa oli Turkka "Stögis" Kuppi.

– Aika vähänlaisesti Stögiksen elämä on jatkunut Putouksen jälkeen. Hän elää toki sydämissämme, Penttilä naurahtaa.

Kun Penttilää kysyttiin mukaan tulevalle kaudelle, hän ei epäröinyt hetkeäkään.

– Olihan se viime kausi hektistä, mutta se tuntuu sopivan luonteelleni. Innolla odotan, että päästään kuvausstudiolle taas huhkimaan.

Viime kaudella Mikko Penttilä esitti muutamaan otteeseen Putous-sketseissä osuvasti USA:n presidentti Donald Trumpia.

– Trump on jatkanut elämäänsä esittämistäni hahmoista Stögistä enemmän! Trumpia on nähty ja nähdään varmasti erinäisissä firmojen pikkujouluissa. Siinä mielessä Trump-hahmo on vielä olemassa, Penttilä kertoo.

– En tiedä, mitä Putouksen pääkäsikirjoittajat ovat tämän suhteen juonineet. Valitettavasti hän (Trump) tuottaa jatkuvasti hyvää materiaalia. Kaiken muun yhteiskunnan puolesta valitettavasti. Komedian tekijöiden kannalta se on varmaan tietenkin ihan mukavaa.

Putous MTV3-kanavalla tammikuussa 2018!

Katso alla videoita Putous-kaudelta!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla

​​​​​​​

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme