Mainos
Mainos
Putous-logo

Putous-tähti Timo Lavikaisesta tuli isä: "Vaikeuksien kautta voittoon"

Näyttelijä Timo Lavikaisesta tuli joulun välipäivinä isä.

Putouksen tulevalla yhdeksännellä tuotantokaudella mukana oleva näyttelijä Timo Lavikainen, 43, on vastasyntyneen poikalapsen isä.

Edellisellä Putous-kaudella sketsihahmokisassa kakkossijalle yltäneenä Isä Nitrona hauskuuttanut Lavikaisen vaimo synnytti parin ensimmäisen yhteisen lapsen 29. joulukuuta.

– Se meni vähän niin, että vaikeuksien kautta voittoon. Kaikki oli normaalisti vielä saman päivän aamuna, mutta sitten tulikin sellainen tilanne, että kaveri tuleekin ulos naama edellä, mikä on kuulemma todella harvinaista, Lavikainen kertoo MTV.fille.

– Kätilötkin sanoivat, että he eivät olleet nähneet sellaista syntymää. Siellä oli jo leikkaussali varattu, kun ei ollut varmuutta, että mahtuuko kaveri ulos normaalisti.

Lopulta kaikki meni hyvin ja Lavikaisen Maikki-vaimo synnytti parille terveen pojan.

– Minun urhoollinen vaimoni punnersi pojan maailmaan. Nyt kaikki voivat hyvin, Lavikainen toteaa iloisena.

Näyttelijä kommentoi perheenlisäystä MTV:lle marraskuussa.

– Se on vähän sillä lailla, että en sinne yhtään mitään ylimääräistä hommaa ota sinne. Siinä on ihan tarpeeksi hommaa, kun on Putouksessa mukana ja siihen päälle arki pienen lapsen kanssa. Se voi olla ihan mielenkiintoinen kokemus sekin, Lavikainen sanoi.

Putous MTV3-kanavalla la 20.1.2018 alkaen!

Katso alla Putous-aiheisia videoita!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme