Mainos
Mainos
Putous-logo

Timo Lavikaisen vinkit uusille Putous-tähdille: "Rento meininki ja tähtäin vyön kohdalle!"

Näyttelijä Timo Lavikainen sanoo, että uudella Putous-kaudella tullaan näkemään jopa aiempaa rankempia sketsejä.

Putouksessa toista kertaa mukana oleva Timo Lavikainen, 44, ylsi viime kauden sketsihahmokisassa Isä Nitrona kolmannelle sijalle. Lavikaisen uusi hahmo on jo valmis, mutta tekemistä riittää vielä.

– Ei minulla ole vielä mitään edes kirjoitettuna siitä hahmosta. Huomenna pitäisi kuulemma olla. Mutta ne ovat täällä, Lavikainen kertoo MTV:lle päätään osoittaen.

– Kunhan saisi ne vaan paperille jotenkin.

Lavikainen uskoo, että tulevasta Putous-kaudesta tulee todella hauska.

– Meillä on älyttömän hyvä porukka. Jos oli viime vuonna hyvä porukka, niin ei tämä kyllä siitä yhtään jää jälkeen. Hyvä tekemisen meininki, näyttelijä sanoo.

Ovatko uudet Putous-näyttelijät Alina Tomnikov, Kiti Kokkonen ja Pihla Penttinen saaneet Lavikaiselta vinkkejä?

– Ei niille tarvitse mitään muuta sanoa kuin että rento meininki ja tähtäin vyön kohdalle! Maailma jatkaa pyörimistä vielä tämän Putous-kauden jälkeenkin. Tapahtuipa meille mitä vaan siellä, niin ei se ole maailmanloppu. Rennosti vaan!

Katso artikkelin yläosassa video Putouksen lehdistötilaisuudesta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Sketsihahmojen luominen on uudella Putous-kaudella mahdollista myös kotona. Putous Junior on Putouksen ohjelmaosuus, joka tuo kotisohvien lapsihahmot mukaan ohjelman nettiin – ja jopa suoraan lähetykseen!

Löydät Putous Juniorin osallistumisohjeet osoitteesta mtv.fi/putousjunior.

Putous starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 20. tammikuuta!

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme