Mainos
Mainos
Putous-logo

Upea pariskunta! Putous-tähti julkaisi harvinaislaatuisen kuvan vaimostaan: "Kaunein ja fiksuin"

Putouksesta tuttu näyttelijä Ernest Lawson julkaisi Instagramissa vastikään kuvan, jossa hän poseeraa vaimonsa kanssa.

Näyttelijä Ernest Lawsonilla ei ole ollut tapana lisätä Instagramiin kuvia vaimostaan, mutta hän on tehnyt poikkeuksen. Tuoreessa kuvassa näyttelijä poseeraa kuvankauniin vaimonsa rinnalla ja kuvan oheen hän on kirjoittanut kauniita ylistyssanoja puolisostaan.

Katso artikkelin yltä videolta Ernest Lawsonin taidonnäyte sketsihahmo Ansa Kynttilän roolissa Putouksen yhdeksännellä tuotantokaudella.

– 7 vuotta. Oot mun paras ystävä. Kaunein ja fiksuin. Saat mut joka päivä nauramaan. Joka toinen päivä suuttumaan. Maailman paras vaimo. Universumin paras äiti meidän lapselle. Kiitos ku oot, Ernest kirjoittaa.

Huumorimiehenä Ernest ei kuitenkaan jättänyt postaustaan aivan vakavamieliseksi, vaan antoi vaimolleen luvan rakastua kuumaan allaspoikaan tulevaisuudessa.

– Ollaanhan yhdessä vielä 70 vuoden päästä. Sen jälkeen voit vaihtaa mut johonki kuumaan allaspoikaan. Mutta siihen asti ❤️, Ernest jatkaa.


Lähde: Instagram

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme