Mainos
Mainos
Putous-logo

Uusi Putous-tähti Pihla Penttinen: "Välillä naurattaa älykäs tilannekomedia, välillä pieruhuumori"

Pihla Penttinen kertoo odottavansa innolla Putouksen yhdeksännen kauden alkamista.

Pihla Penttinen, 39, on yksi Putouksen yhdeksännen tuotantokauden uusista nimistä. Muun muassa elokuvissa Sairaan kaunis maailma (1997) ja Saippuaprinssi (2006) uransa aikana nähty Penttinen on päässyt viikoittaisen suoran viihdeohjelman tekemisen makuun Nelosella esitetyssä Tripla-ohjelmassa.

– Fiilikset ovat älyttömän hyvät! Meillä on hurjan kiva porukka. Huumoria on paha tehdä yksin, joten on kiva, että on hyviä tyyppejä ympärillä, Penttinen sanoo MTV.fille.

Näyttelijä sanoo seuranneensa tiiviisti Putouksen ensimmäistä tuotantokautta, mutta hän on katsonut myös seuraavia kausia. Penttisen oman sketsihahmon tilanne oli haastatteluhetkellä vielä niin sanotusti vaiheessa.

– Minulla on tällä hetkellä menossa vielä oma sketsihahmokilpailu, Penttinen naurahtaa.

– Hahmoehdokkaita on vielä useampia. Nyt odotellaan, että kuka heistä voittaa ja pääsee mukaan ohjelmaan.

Penttinen näyttelee syksyllä Porin Teatterissa Hockey Night -nimisessä näytelmässä. Hän odottaa innolla Putouksen alkamista.

– Minulla on siinä näytelmässä 15 vai 16 hahmoa ja alkusyksy on mennyt tiiviisti siihen keskittyessä. Nyt pääsen syventymään Putoukseen paremmin, Penttinen sanoo.

– Odotan, että Putouksen aikana pitää löytyä joustamiskykyä ja hetkessä elämisen taitoa. Pitää jaksaa tehdä myös pitkiä päiviä. Mutta kun siinä on hyvä porukka tekemässä, niin hyvin se menee.

Penttinen mainitsee omiksi komediasuosikeikseen lukuisia kotimaisia sarjoja.

Studio Julmahuvi, Ihmebantu ja Tabu ovat aika klassikoita. Siskonpeti toimii kanssa tosi hienosti ja Konttorista pidän paljon. Tykkään myös Ponille kyytiä -sarjasta, Penttinen toteaa.

– Usein se on myös ihan päivästä kiinni. Välillä naurattaa hyvä ja älykäs tilannekomedia, välillä taas pieru- ja hölmöilyhuumori.

Putous MTV3-kanavalla tammikuussa 2018!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme