Mainos
Mainos
Putous-logo

Vanhat Putous-tähdet lähettävät terveisensä uusille tulokkaille: "Nauttikaa joka sekunnista!"

Putouksen uusi tuotantokausi starttaa keväällä 2018 MTV3-kanavalla ja mukana on kolme uutta näyttelijää. Putouksen näyttelijäkonkarit kertoivat terveisensä uusille tulokkaille.

Putouksen viimeisimmältä tuotantokaudelta tutut näyttelijät Jenni Kokander, Minka Kuustonen ja Kaisa Hela lähettävät lämpimiä terveisiä sekä uusille tulokkaille että Putouksessa jo tutuksi tulleille kollegoilleen. Erityisen tärkeänä näyttelijät pitävät sitä, että uudet kasvot osaavat nauttia kokemuksesta myös kesken matkan.

– Nauttikaa siitä tekemisestä! Putous on niin ainutlaatuinen mahdollisuus. Luottakaa ihmisiin ja tukiverkkoon, joka ympärillänne on. Ottakaa vastaan se kansan rakkaus, Jenni Kokander toteaa.

– Muistakaa, että huomiosta saa nauttiakin, mutta tietysti nöyränä pitää pysyä, Kokander jatkaa.

Esikoistaan odottava Minka Kuustonen on innoissaan näyttelijäjoukosta, joka on mukana Putouksen uudella tuotantokaudella. 

– Siellä on mahtavia uusia persoonia. Toivotan tsemppiä – nauttikaa siitä! Putous on huikea komediakoulu, Kuustonen kannustaa.

Kaisa Hela haluaa peräänkuuluttaa sitä, että aika kuluu hämmentävän nopeasti Putouksen aikana. Hän toivoo näkevänsä tulevalla kaudella erityisen paljon riskinottoa, sillä se voi palkita näyttelijät erityisellä tavalla.

– Nauttikaa joka sekunnista, kun se menee niin nopeasti ohi. Olkaa rohkeita ja ottakaa riskejä, koska se on se suurin nautinto, kun on mennyt pelotta päin jotain vaaraa ja sitten se onnistuu. Se euforian tunne on käsin kosketeltava, Hela kertoo.

Putous MTV3-kanavalla la 20.1.2018 alkaen!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme