Mainos
Mainos
retrohelmet

Danny muistelee isän liikuttavaa elämänohjetta – auttanut uralla

Isänsä neuvon vuoksi Danny ei ole kyllästynyt samojenkaan kappaleiden esittämiseen vuosien varrella.

Kun Danny oli nuori, hänen isänsä antoi yhden neuvon siitä, mikä tekee hyvän taiteilijan.

– Isäni neuvoi, että hyvä taiteilija on sellainen, joka pystyy tekemään saman asian yhtä hyvin joka ilta. Se on ammattilaisen kynnys.

Danny on esiintynyt vuosikymmeniä, joten neuvo on tullut tarpeeseen.

– Laulajan tehtävä on siitä kiinnostava, että teos on aina vaativa ja sen luo joka kerta uudestaan. Jos siihen pystyy, sen tekee aidosti eikä se tunnu vastenmieliseltä, Danny pohtii.

Samojen kappaleiden esittäminen vuodesta toiseen ei ole päässyt vaivaamaan liiaksi siksikään, että Danny on ehtinyt tehdä uransa varrella niin monia kappaleita. Valinnanvaraa löytyy. 

– Olen tehnyt 96 hittiä kaiken kaikkiaan. Kaikissa vaiheissa uraani on tullut sellaisia lauluja, jotka ovat sopineet hyvin aikaansa.

Erityisen mielellään laulaja esittää East Virginiaa. Se tuo mieleen muistoja siitä, kuinka hän itse sovitti kappaleen ja ehdotti sitä levy-yhtiölle ennen kuin ensimmäistäkään levyä oli julkaistu.

– Sitä on tosi kiva esittää. Mutta riippuu aina vähän yleisöstä millaista mielialaa konsertissa ylläpidetään. 

– Se riippuu aina vähän yleisön rakenteesta, mitä toivotaan ja millaista mielialaa ylläpidetään konsertissa: jos halutaan kaivaa syvällistä tunnetilaa, niin silloin sellaiset laulut ovat voimissaan. Mutta mielestäni rytmikkäitä, mukaansatempaavia ja myönteisiä lauluja on kivampi laulaa.

Retrohelmet MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme