Mainos
Mainos
retrohelmet

Kollegat kuittailevat Anita Hirvoselle hittikappaleesta: ”Hyvähän sinun on”

Yleisö toivoo Anita Hirvoselta joka keikalla yhtä asiaa: Sydän rakastaa -kappaletta. Hirvonen kertoo, että kollegat jo kuittailevatkin aiheesta.

Anita Hirvosen Sydän rakastaa on niin pidetty hitti, ettei Hirvonen voi tehdä ainuttakaan keikkaa esittämättä kappaletta.

Vaikka kappaleen aloittaminen ajoittain kyllästyttääkin artistia itseään, Hirvonen on kiitollinen siitä, että repertuaarista löytyy laulu, joka on yleisölle niin tärkeä.

– Koriseva sanoikin joskus, että hyvähän sinun on, kun sinulla on tuommoinen hitti, Hirvonen nauraa.

– Se on yleisölle ihan sellainen ykkösjuttu.

Yleisön suora palaute – liikuttuminen ja hurraaminen – onkin syy siihen, että Hirvonen on jaksanut tehdä esiintyvän artistin työtä vuosikymmenien ajan.

– Tätä tehdään yleisön ehdoilla ja yleisön palaute on se, joka saa jaksamaan tässä. Kotona mulle ei kukaan taputa, Hirvonen vitsailee.

– Jos kukaan ei olisi kiinnostunut tai taputtaisi, en varmaan tekisi tätä.

Palaute on kannustanut niin pitkälle, ettei alan vaihto ole ikinä käynyt edes mielessä. Yleisö ei ole osoittanut kyllästymisen merkkejä.

– Olen sikäli onnellisessa asemassa, että olen saanut tehdä töitä niin paljon kuin olen halunnut ja otan töitä niin paljon kuin jaksan tehdä.

– Kun olin nuori, minulta kysyttiin, mitä aion tehdä, kun en enää laula. Ajattelin, että onpa pönttö kysymys. Miten niin en laula?

Retrohelmet MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme