Mainos
Mainos
retrohelmet

Pelle Miljoona myöntää: Moottoritiestä tullut riippakivi

Vaikka MTV3:n Retrohelmet-ohjelmassa mukana oleva Pelle Miljoona on tehnyt urallaan lukuisia kappaleita, mutta silti häneen vieläkin liitetään erityisesti pari vanhemman tuotannon biisiä.

Kun puhutaan Pelle Miljoonasta, monelle tulevat mieleen biisit Moottoritie on kuuma ja Tahdon rakastella sinua. Pelle Miljoona myöntää kuitenkin, että ei aina jaksaisi soittaa keikoilla suurta hittiään.

– Kyllä se Moottorien veivaaminen välillä kyllästyttää. Ei sille mitään voi. Toisaalta se on biisi, mikä on oikeastaan pakko soittaa lähes joka kerta. Myönnettäköön, että siitä on tullut vähän sellainen riippakivi, Pelle Miljoona kertoo.

Kyseinen kappale on hänen suurin hittinsä, mutta myös monet muut biisit ovat nousseet keikoilla toivotuiksi. Pelle Miljoonalla itsellään on myös suosikki.

Olen kaunis on sellainen biisi, mitä on kiva esittää. Sen teksti toimii kaikkina aikakausina ja se on sellaista itsetunnon kohottamista. Vastaanotosta päätellen se on monelle tärkeä biisi, Pelle Miljoona pohtii.

Retrohelmet MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme