Mainos
Mainos
Roba_logo_kansi

Kuva: Koomikko Kalle Lamberg heittäytyy poliisin rooliin – kollegana Hirviniemi

Näyttelijä Kalle Lamberg fiilistelee Roba-sarjan uutta kautta sosiaalisessa mediassa.

Suosittu draamasarja Roba palaa ruutuun sunnuntaina. Roban 3. kaudella rajat ylittävä rikollisuus ja kasvavat tulospaineet työllistävät poliiseja samalla kun budjetteja leikataan.

Uudella kaudella mukana menosa nähdään myös koomikko ja näyttelijä Kalle Lamberg. Lambergin roolihahmo sarjassa on nuori ja intoa puhkuva Pasi Lehto, joka partioi enimmäkseen Aku Hirviniemen esittämän Jani Sjöbergin kanssa. Lehto on yksi sarjan sivuhahmoista, joten Lambergia ei nähdä roolissaan kaikissa kauden jaksoissa.

Tuoreessa Instagram-kuvassa Kalle poseeraa poliisiautossa Akun kanssa. Kuvan yhteyteen Kalle on laittanut merkinnän "isot pojat pienten lelujen kanssa".

Miten Kalle itse kuvailee rooliaan?

– Hahmoni on vastavalmistunut, hyvin innokas poliisi. Hän on jopa vähän ylirehti ja yliyrittävä. Akun hahmo kokeneempana tietää jo, missä asioissa voi soveltaa ja mitä voi katsoa sormien läpi, mutta tätä oma hahmoni ei ymmärrä lainkaan. Hän haluaa tehdä kaiken täysin oppikirjan mukaan, Lamberg kuvaili hahmoaan MTV.fille aiemmin.

Vaikka Lamberg ja Hirviniemi tekivät kuvauksissa yhdessä tiiviisti töitä kolmen kuukauden ajan, Robaa kuvatessa kaksikko työskenteli yhdessä ensimmäistä kertaa.

Kuvauksissa parveili runsaasti muitakin kokeneita näyttelijöitä Ilari Johanssonista ja Mari Perankoskesta Kari Hietalahteen ja Riku Niemiseen.

Roban 3. kaudella rajat ylittävä rikollisuus ja kasvavat tulospaineet työllistävät poliiseja samalla kun budjetteja leikataan.

Katso videoilta Roban kolmannen kauden trailerit!

Katsomo-video ei ole saatavilla


ROBA MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 21.00!Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme