Mainos
Mainos

Kauden ensimmäiset juonipaljastukset julki: Salkkarit-Lindalle paljastuu kammottava totuus

Salkkarit-juonipaljastuksissa Ulla ja Linda surevat läheisensä kuolemaa. Kauden avausjaksossa Lindalle paljastuu kammottava totuus. Lue kaikki paljastukset!

Salkkareiden kauden avausjaksossa Camilla, Monica ja Dahlia purkavat hämmennystään Gunnarin ja Alissan avioliittoa kohtaan. Dahlia potee syyllisyyttä teoistaan, mutta ei paljasta mitään tyttärilleen.

Talen ja Sannin välit ovat edelleen tulehtuneet, sillä Tale harrasti seksiä asiakkaan kanssa. Pari päätyy riitaan, joka eskaloituu. Tale on marssia ulos, mutta hämmentyy täysin, kun oven takana seisookin Seppo.

Ulla ja Linda surevat läheisensä kuolemaa. Linda yrittää selvittää kuoleman yksityiskohtia, mutta hänen ei anneta osallistua läheisen suhteensa takia. Linda saapuu haudalle suremaan menehtynyttä rakastaan. Lindalle paljastuu kammottava totuus.

Aki vakuuttaa Camillalle, ettei uhraa enää ajatustakaan äidilleen. Aki häkeltyy saadessaan kirjeen, jonka lähettäjän käsialan tunnistaa.

Osa 3209: Maasta sinä olet tullut
Osa 3210: Pihlajakadun ovet sepposen selällään
Osa 3211: Ulla ja hiljaiset illat
Osa 3212: Anton ei ole autoimmuuni
Osa 3213: Kalle on deitinohuessa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme