Mainos
Mainos

Äitinsä tappoa yrittänyt Salkkarit-pahis järkyttyy – kuulee totuuden äitinsä terveydentilasta

Salattujen elämien maanantai-illassa nähdään Akin reaktio kuulleessaan sairaan äitinsä tilanteesta.

Salattujen elämien illan jaksossa ollaan taas suurien tunteiden äärellä. Aki huolestuu tahtomattaankin, kun hänen äitinsä Salme on saanut sydänkohtauksen. Peppi yllättyy kuullessaan naisen olevan Akin äiti.

Kalle häätää Akin sairaalasta muistaessaan tämän yrittäneen tappaa äitinsä, mutta suostuu kertomaan Pepille, että Salmen tila on vakaa. Aki helpottuu, mutta ärtyy, kun tajuaa, että kantoi äidistään huolta.

Myöhemmin Aki vähättelee kiinnostusta äitinsä vointia kohtaan ja torppaa Pepin utelut asiasta. Aki manaa Alissalle Salmea, joka pilasi treffit Pepin kanssa.

Töissä oleva hoitaja-Peppi kohtaa Salmen, joka paljastaa tutkimuksissa selvinneen, että terveydentilansa on luultua huonompi. Salme kertoo surullisen salaisuuden ja suree menetettyä mahdollisuutta selvittää välit Akin kanssa.

Aki kyllästyy äitinsä miettimiseen ja vannoo unohtavansa tämän. Aki kuitenkin järkyttyy, kun Peppi paljastaa totuuden Salmen terveydentilasta.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme