Mainos
Mainos

Esko Kovero samaistuu roolihahmoonsa: "Ismo etsii sitä suurta rakkautta, mutta niinhän me kaikki"

Esko Kovero on näytellyt Ismoa jo yli 18 vuoden ajan. Vaikka hän koe olevansa samanlainen kuin Ismo. Yhdistää miehiä yksi asia. 

Ismoa jo 18 vuoden ajan näytellyt Esko Kovero on tottunut siihen, että hänet sekoitetaan usein roolihahmoonsa. Hän kuitenkin itse tietää, että Ismo ja Esko ovat kaksi täysin eri henkilöä. Kovero kuitenkin vihjaa, että jotakin yhteistä miehillä on. 

– En ole toistaiseksi ole ollut koskaan samassa elämäntilanteessa Ismon kanssa – ainakaan täysin samaan aikaan. Totta kai Ismo etsii koko ajan sitä suurta rakkautta, mutta niinhän me kaikki etsitään. Toivotan onnea niille, jotka sen löytää, Kovero vihjaa.

Hän kertoo olevansa kiitollinen siitä, että on päässyt kokemaan roolihahmonsa kautta monenlaisia elämäntilanteita. 

– Kun on itse instrumenttina ja käy läpi roolihahmon eri elämänvaiheita, niin totta kai niitä joutuu miettimään aina itsensä kautta. Jos olisin ollut niin sanotussa tavallisessa ammatissa, en varmasti olisi päässyt käymään läpi niin monenlaisia elämäntilanteita. Siinä mielessä näyttelijän työtä voisi kutsua jopa terapeuttiseksi. Minulle on varmasti jäänyt jotakin takkiin Ismon elämästä.

Ismon elämä on ollut melkoista pyöritystä myös tänä keväänä. Erityisesti Koverolle on jäänyt yksi juonenkäänne mieleen. 

– Minulla on jäänyt Ismon keväästä erityisesti mieleen Liisan paluu. Harmi, että onnea kesti vain vähän aikaa, koska Ismosta ei ollut vielä Pihlajakadulta lähtijäksi.

Kovero pääsee pian ansaitulle kesälomalle muiden sarjan näyttelijöiden tapaan, kun Salkkarit jää tauolle kesän ajaksi. Kauden päätösjakso nähdään 13.6. Kovero aikoo nauttia kesälomastaan ilman sen suurempia suunnitelmia.

– Kesätauolla aion vain katsoa päivä kerrallaan, mitä sitä aina keksii, vähän säänkin mukaan. Sen verran olen suunnitellut, että aion vierailla sukulaisteni luona Outokummussa. Lisäksi haaveenani on ollut monta vuotta matka Lissaboniin Mannerheimin jäljille Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi, Kovero kertoo. 

Salatut elämät jää kesätauolle 13.6. Kauden päätösjakso nähdään MTV3-kanavalla 13.6. kello 19.30! Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme