Mainos
Mainos

Jarmo Koski tuo suosikkihahmon takaisin Salkkareihin: "Ihmiset ovat kiitelleet minua Sepon paluusta"

Seppo Taalasmaa ei ole pyyhkiytynyt pois Jarmo Kosken mielestä muutaman vuoden poissaolosta huolimatta.

Legendaarinen Salatut elämät -hahmo Seppo Taalasmaamuutti pois Pihlajakadulta neljä vuotta sitten. Tänä syksynä, kaikkien näiden vuosien jälkeen, Seppo tekee kaivatun paluunsa kotiseudulleen. Seppoa näyttelevä Jarmo Koski kertoo, ettei hahmo ole päässyt unohtumaan hänen mielestään kuluneiden vuosien aikana.

– Päivittäin ihmiset tulevat tervehtimään kadulla ja pyytämään kuvia tai nimmareita. Monet ovat kiiteleet minua Sepon paluusta. Se ei ole kyllä yhtään tuossa neljässä vuodessa laantunut, että ihmiset tunnistaa. Kyllä se Seppo on vaan ollut heillä mielessä.

Sepon paluu on saanut Kosken mukaan erittäin positiivisen vastaanoton. Hän kertoo, että monet ovat sanoneet voivansa alkaa katsoa sarjaa uudestaan, kun heidän suosikkihahmonsa on taas mukana kuvioissa.

Paluunsa jälkeen Seppo tapaa ensi töikseen lähimpiä omaisiaan ja ystäviään. Erityisesti Ismo Laitela, jota esittää Esko Kovero, yksi Sepon parhaimmista ystävistä, on ehdottomasti ensimmäisten tavattavien joukossa.

– Sitten Sepolla on tietysti väistämätön tapaaminen ex-vaimonsa Ullan kanssa.

Koski kertoo viettäneensä kiireisen kesän eikä hän ehtinyt lomailla oikeastaan lainkaan. Näyttelijä esiintyi 29 näytöksen verran Samppalinnan kesäteatterissa Turussa ja oli äskettäin esiintymässä myös Tampereen Muumimuseon avajaiskonsertissa Santtu-Matias Rouvalin johtaman Tampereen filharmonikkojen rinnalla.  

Koski iloitsee siitä, ettei hänen tarvitse ajaa kesällä kasvattamaansa leukapartaa Sepon roolia varten pois.

– Seppo sai pitää partansa. Hän oli muuttunut siellä missä hän nyt sitten olikin. Se selviää ihan kohtapuoliin, että mistä hän tulee ja mitä hän on tämän ajan puuhaillut.

Salatut elämät palaa MTV3-kanavalle 21.8 klo 19.30!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme