Mainos
Mainos

Jenni Banerjee korvaa Jasmin Hamidin Salatuissa elämissä

Salatut elämät -sarjan hahmo Katariina Mäkelä saa uuden näyttelijän Jasmin Hamidin siirryttyä Loton juontajaksi. Katariinan hahmoa näyttelee jatkossa Jenni Banerjee.

Jenni Banerjee on vastikään aloittanut Salatut elämät -kuvaukset. Banerjee näyttelee sarjassa Katariina Mäkelää, jota aiemmin on näytellyt Jasmin Hamid.

– Kyllähän varmasti kaikilla on mielipiteitä asiasta ainakin alkuun. Isossa maailmassahan tällainen on tavallisempaa, siellä näitä vaihdoksia tapahtuu enemmänkin, Banerjee pohtii.

Hän muistuttaa tilanteen olevan samankaltainen kuin näytelmissä.

– Näytelmien hahmojahan on aina moni näytellyt aiemmin.

Katariina Mäkelä on Salatuissa elämissä yleiskirurgi, joka asuu yhdessä entisen serustelukumppaninsa, Kalle Laitelan (Pete Lattu) kanssa. Katariinalla on rankka tausta. Hän on joutunut aiemmin muun muassa ex-aviomiehensä vainoamaksi ja kidnappaamaksi.

– En ole katsonut, mitä Jasmin teki, koska en voi lähteä tekemään sitä samaa.

– Ei sitä voi ajatella, että väärännäköinen ihminen näyttelee roolia. On vain tehtävä työnsä parhaansa mukaan ja rakennettava hahmoa itse ja yhdessä muiden kanssa.

Banerjee myöntää, ettei vanhan hahmon näytteleminen ole helppoa.

– Toki se on haasteellisempaa, kun ei kyse ole uudesta hahmosta. Mutta se on haasteellista kivalla tavalla. Pitää ajatella tekevänsä uutta tyyppiä vanhalla historialla.

Salatut elämät MTV3-kanavalla joka arkipäivä klo 19.30

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme