Mainos
Mainos

Juhannus-extra: Salkkarit-kaunottaret upeissa kuvissa: "Meistä on tullut Tuhmisten myötä hyviä ystäviä"

Salattujen elämien Monika Lindeman, Tiia Elg ja Irina Vartia poseraavat upeissa juhannuskuvissa. 

Salattujen elämien näyttelijät Monika Lindeman, Tiia Elg ja Irina Vartia istuvat studion maskihuoneessa meikattavana. Vaikka ulkona on kylmää ja sateista, ovat naiset pukeutuneet kesämekkoihin kuvauksia varten. Tuhmis-kolmikosta puuttuu vain Nora Rinne, joka on onnistunut vilustuttamaan itsensä Suomen kesäsäässä. 

Kun kukkaseppeleet on saatu kiinnitettyä hiuksiin, heittävät naiset lämpötakit päälleen ja suuntaavat ulos kuvattavaksi. Näyttelijät ovat tottuneet olemaan välillä pitkiäkin aikoja ulkona milloin talvipakkasissa, milloin vesisateessa eikä tämä valokuvaus poikkea millään tavalla neitojen leipätyöstä. 

Kun kameravalo räpsähtää, ei kylmyys tai vesisade saa näkyä kasvoilla. Lindeman, Elg ja Vartia poseeraavat upeina MTV:n juhannuskuvissa. Kolmikko on ystävystynyt Pihlajakadun tuhmat tädit -sarjojen kuvauksissa. 

Irina Vartian, Tiia Elgin, Monika Lindemanin ja Nora Rinteen välinen yhteishenki näkyy vahvasti sarjan roolisuorituksissa. Naisten välillä vallitsee luottamus ja rento ilmapiiri, jossa ketään ei tuomita virheistä. Yhteishenki perustuukin aitoon ystävyyteen. 

– Yhteishenki on tullut luonnostaan. Tuhmisten myötä meistä on tullut ystäviä. Olimme aikaisemminkin hyviä työkavereita, mutta nyt pidämme yhteyttä vapaa-ajallakin. Kokemus selvästikin yhdisti meitä, Irina Vartia kiittelee. 

Pihlajakadun tuhmat tädit kertoo neljästä naisesta, jotka ovat vahvoja, seksikkäitä ja oman arvonsa tuntevia. Nettisarjaa on kiitelty erityisesti siitä, että se syventää runkosarjassa nähtyjä roolihahmoja ja näyttää heistä täysin uudenlaisen puolen. Vaikka sarja pursuaa seksiä ja riehakkaita kohtauksia, ovat naiset pikemminkin ohjaksissa objektina olemisen sijaan.

– Mielestämme roolihahmomme eivät missään tapauksessa ole seksiobjekteja, vaan pikemminkin vahvoja ja jopa riettaita naisia. Juomme reippaasti ja otamme yhteen virkavallan kanssa. Siitä on kaikki söpöily kaukana, Vartia naurahtaa.

Salattujen elämien suositun nettisarjan Pihlajakadun tuhmat tädit –kakkososa julkaistiin MTV Katsomossa 8.6. ja se on ehtinyt kerätä reilussa viikossa miljoonayleisön. Sarjan suosio onkin yllättänyt näyttelijät täysin.

– Sarjaa tehdessä tuli sellainen olo, että tästä tulee tosi hyvä. Meillä oli niin hauskaa yhdessä ja se näkyy varmasti myös lopputuloksessa, Tiia Elg sanoo. 

– Kaikki neljä naista on hyvin erilaisia persoonia, ja sen vuoksi he toimivat niin hyvin yhteen. Se on varmasti myös yksi syy sarjan suosioon. Katsojat pystyvät samaistumaan Tuhmisten naisnelikkoon. Sen vuoksi varmasti eräs toinenkin naisnelikko on ollut niin pidetty, Elg naurahtaa ja viittaa supesuosittuun Sinkkuelämää -sarjaan. 

Tuhmikset-sarja on tuonut mukanaan paljon uusia kokemuksia näyttelijöiden työhön. Välillä vaatteet ovat revenneet ja kuohuviinilasit posahtaneet käsiin kilistäessä, mutta muuten porukka on säilynyt ehjin nahoin.

Monika Lindeman kuitenkin myöntää, että yksi asia Tuhmisten ensimmäisessä tuotantokaudessa oli sellainen, jossa hän joutui jännittämään henkensä puolesta.

– Kun tanssin korkeilla korolla baaritiskillä, pelkäsin, että lennän lasipullojen päälle ja kuolen. Olin kauhusta kankeana, Lindeman kertoo.

Kuvat: Atte Kajova

Salatut elämät on kesätauolla ja palaa ruutuun uusin jaksoin syksyllä. Sillä välin voit nauttia Pihlajakadun tuhmat tädit 2 -kaudesta MTV Katsomossa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme