Mainos
Mainos

Kiinteistönvälittäjäksi ryhtynyt ex-Salkkarit-tähti Ronny Roslöf: "Kaipaan sarjaan takaisin"

Salkkareissa Lari Väänästä esittänyt Ronny Roslöf tekee nykyään töitä kiinteistönvälittäjänä.

Salkkareiden Laria vuosia näytellyt Ronny Roslöf, 28, kertoo kaipaavansa takaisin Salattuihin elämiin, jossa näyttelemisen hän lopetti viime vuoden lopulla.

Hän kertoi kuulumisiaan XS Sports Nutritionin urheiluravinnelisän esittelytilaisuudessa Helsingissä tällä viikolla.

Hänen roolihahmonsa homoseksuaali Lari Väänänen poistui sarjasta viime keväänä, kun Lari joutui jättämään hyvästit elämänsä rakkaudelle, Eliakselle. Tämän jälkeen myös Lari poistui sarjasta. 

Katsomo-video ei ole saatavilla


Roslöf on aloittanut työt kiinteistövälittäjänä, ja vaikka hän pitää työstään, olisi hän valmis palaamaan takaisin Salkkareihin.

– Siellä on hyvä porukka, jota kaipaan ennen kaikkea, ja tietysti myös näyttelijän työtä. Menisin takaisin, jos kutsu kävisi, mutta kutsu ei ole toistaiseksi käynyt, Roslöf sanoo.

Roslöf on ottanut Salkkareiden jälkeen elämässään uuden ura-askelen ja aloitti viime vuoden lopulla työn kiinteistövälitysfirmassa. Näyttelemiskokemuksesta on myyntityössä hyötyä.

– Tässä hommassa pitää osata myydä itseään ja sanoa oikeat asiat oikealla hetkellä. Pitää puhua vakuuttavasti yleisölle ja nauttia esiintymisestä.

Roslöfillä on rooli myös jääkiekkomaailmaan sijoittuvassa 95-elokuvassa, joka tulee ensi-iltaan joulukuussa.

– Näyttelen siinä Petteri Nummelinia. Rooli tuli luonnostaan, sillä olen aikoinani pelannut jääkiekkoa A-junnuissa, Roslöf kertoo.

Tulevista mahdollisista näyttelemiseen liittyvistä projekteista mies on vaitonainen.

– Aika näyttää, aika näyttää. Ehkä minä en muista enää niitä, Roslöf nauraa tarkentaviin kysymyksiin seuraavista rooleista.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme