Mainos
Mainos

Päiväkoti kutsuu! Salkkareiden Sara Parikka julkaisi hellyyttävän kuvan tyttäristään

Näyttelijätär Sara Parikka julkaisi hellyyttävän yhteiskuvan tyttäriensä päiväkotimatkasta.

Pian Salkkareihin palaava näyttelijä Sara Parikka, 26, lisäsi hellyyttävän yhteiskuvan tyttäristään, jossa pienokaiset tepastavat päiväkotiin toisiaan käsistä pidellen. Molemmilla on selässään ihastuttavat eläinreput, perhonen ja virtahepo.

Tyttöjen äiti Parikka on lisännyt saatetekstiin iloisia hymiöitä ja sydämiä.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Parikalla on kaksi tytärtä, Mimosa ja Matilda, yhdessä Salatut elämät -sarjasta tutun aviomiehensä Mikko Parikan, 28, kanssa.

Aikaisemmin keväällä näyttelijätär kertoi MTV:lle, että hänen tyttärensä Matilda ja Mimosa aloittavat päiväkodin yhdessä syksyllä 2017, kun äiti palaa takaisin töihin. 

– Lapsille on varmasti mukavaa päästä päiväkotiin. Siellä odottavat ystävät ja uudet leikit. Itse olen kaivannut työyhteisöä. En malta odottaa, mitä Pepin pään menoksi on taas keksitty, Parikka kertoi aikaisemmin MTV:lle.

Peppi Puolakkaa Salkkareissa aikaisemmin näytellyt Parikka jäi äityslomalle marraskuussa 2015 odottaessaan toista lastaan. Äitiysloman aikana fanit kinuivat vaaleaverikköä takaisin sarjaan. 

– Monet luulevat, että se olisi pelkästään minusta kiinni, vaikka näin ei tietenkään ole. Olen otettu siitä, että käsikirjoittajat päättivät kirjoittaa minut jälleen sarjaan.

Kun Parikka palaa takaisin suosittuun sarjaan, hänellä tulee täyteen pyöreät kymmenen vuotta sarjassa. 

Salatut elämät palaa ruutuun kesätauolta 21.8. uusin jaksoin!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme