Mainos
Mainos

Pihlajakadulla muuttoliikettä – Jiri ja Severi vaihtavat maisemaa, Kari saa lähtöpassit

Salattujen elämien ollaan muuttotunnelmissa, kun Jiri ja Severi muuttavat tuttuun asuntoon. Kari saa lähtöpassit ja Gunnarkin vaihtaa maisemaa.

Jiri yllättää Monican ilmoittamalla muuttaneensa Pihlajakadulle Sebastianin entiseen asuntoon voidakseen olla lähempänä lapsiaan.

Myös Severi muuttaa Jirin luo. Monica myöntyy antamaan Magnuksen Jirin syliin, mutta huolehtii herkeämättä tämän turvallisuudesta. Monica tekee kaikkensa ja aivan liikaakin estääkseen vauvaa satuttamasta enää itseään.

Toisensa uudelleen löytäneet Ulla ja Gunnar päättävät muuttaa yhteen

Kari passauttaa Ullaa, mikä saa Gunnarin pahastumaan. Gunnar yrittää varovasti vihjailla Ullalle, ettei tämä antaisi Karin kohdella itseään huonosti, mutta perhekeskeinen Ulla ei ota miehensä puheita kuuleviin korviinsa.

Kari keskeyttää Ullan ja Gunnarin romantiikkalounaan ja saa Gunnarin menettämään malttinsa. Kari ja Gunnar ajautuvat riitaan, mikä saa Ullan toivomaan järkyttyvältä Karilta, että tämä etsisi oman kodin.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme